2017 Session Highlights and Recordings

Home

WIL17

June 15-16, 2017

Thursday, June 15, 2017

9:30 AM

9:30-11:00 AM (1.5 Hours)

Keynote and Panel: Leading with Authenticity

In this keynote, we learned about, SVP and CLO at SAP, Jenny Dearborn's journey to authentic leadership, and gain actionable strategies about how you can create an effective leadership style that’s authentically yours. Recording available

11:15 AM

11:15 AM - 12:15 PM (1 Hour)

Best Practices in Leadership Development

A panel of dynamic leaders shared their personal experiences, lessons learned and personal best practices in leadership.

Recording available

12:30 PM

12:30-1:30 PM (1 Hour)

 

Lunch

1:30 PM

1:30-2:30 PM (1 Hour)

Risk-Taking to Supercharge Growth

In this session, participants learn the psychology behind risk taking and how to embrace risk as the means for growth and development.

Recording available

2:45 PM

2:45-4:45 PM (2 Hours)

Your Personal Brand

In this workshop, we took a dive deep into how to best show up in initial interactions, as well as our ongoing ability to consistently behave and communicate to achieve specific personal goals. Recording available

2:45 PM

2:45-4:45 PM (2 Hours)

Eliminating Tough from the Tough Conversations

Drawing inspiration from proven leadership techniques, we explored some examples that illustrate how to prevent many of the tough conversations and how to turn many more into positive ones. Recording available

Friday, June 16, 2017

8:00 AM

8:00-9:00 AM (1 Hour)

 

Breakfast

9:15 AM

9:15-10:15 AM (1 Hour)

 

Multi-Cultural Differences

In this session, we hosted a lively discussion with women who are taking practical steps at their own companies to ensure that women’s programs advance all women. Recording available

10:30 AM

10:30-11:30 AM (1 Hour)

 

Harness Your Power

This workshop focused on building awareness of key leadership qualities, uncovering social bias, and changing the micro-behaviors that inhibit women’s advancement. Recording available

11:30 AM

11:30 AM - 12:30 PM (1 Hour)

 

Lunch

12:45 PM

12:45-1:30 PM (45 Minutes)

 

Increasing Your Executive Presence: Get your Gravitas on!

In this interactive workshop, we learned some practical ways to increase your executive presence and get your Gravitas on…and keep it on, regardless of the situation. Recording available

1:45 PM

1:45-3:00 PM (1.25 Hours)

 

Where Are All The Women Mentors?

In this session, a group of leaders from various industries discussed their mentorship experiences, and what can be done to advance female mentorship in the workplace. Recording available

Become a Women In Leadership Network Member

Brandon Hall Group's Women In Leadership (WIL) Network is a membership that provides organizational leaders access to our research library on women in leadership and diversity and inclusion topics. This diverse membership community is complete with publications, exclusive executive interviews, podcasts, custom and targeted webinars, curated current events, articles and more.

Learn more

Early 2020 Sponsors

Branding

About Brandon Hall Group

Stay in touch

Brandon Hall Group is a research and analyst firm, with more than 10,000 clients globally and 25 years of delivering research-based solutions that empower excellence in organizations around the world through our research and tools each and every day. Our vision is to inspire a better workplace experience. Our mission is to empower excellence in organizations around the world through our research and tools each and every day.

Read our privacy policy

© 2019 Brandon Hall Group, Inc.